Gerber

Gerber staat bekend als een meester in messen en gereedschappen. Ook de probleemoplossende, levensreddende producten zijn ontworpen vanuit specifieke behoeften. Tegenwoordig omvat dat veel meer dan een mes.
Gerber, opgericht in 1939 en gevestigd in Portland, Oregon, VS, is een Amerikaans merk waarvan de producten een wereldwijd bereik en relevantie hebben. Gerbers erfgoed wordt op grote schaal gedragen door jagers, soldaten en handelaars. En ze kijken nu naar de toekomst, waar de problemen van morgen zullen worden opgelost door de volgende generatie innovaties.

Alle Gerber-producten zijn ontworpen en ontwikkeld in Portland, waar het meeste wordt geproduceerd. Gerber maakt ook gebruik van de wereldwijde toeleveringsketen om een ​​breed scala aan activiteitsspecifieke uitrustingen voor een diverse consumentengroep te creëren. En wat er ook gebeurt, elk product dat de naam Gerber draagt, wordt gedekt door de beroemde levenslange garantie.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie. Dat wordt al meer dan 70 jaar verwacht van Gerbers producten, of ze nu worden gebruikt om tijd te besparen, de dag te redden of een leven te redden.