Härkila

Härkila staat voor kwaliteit, praktisch en de ideale pasvorm. Door de jaren heen zijn de kleding en uitrusting zowel de kwaliteitsbewuste jager gericht. De mensen bij Härkila zijn specialisten en sluiten geen compromissen. De ambitie is om de beste jachtkleding te maken, en daarom kiezen ze voor de beste materialen, fabrikanten en ontwerpers. Met die ambitie, kun je niet de goedkoopste zijn.

Härkila wil leider zijn op het gebied van kwaliteit, dit geldt voor materialen en de innovatieve technologieën die gebruikt worden. Ook de manier waarop het ontwerpen gebeurt,  de retailers en de algemene consumentenervaring dienen moeten onder deze kwaliteit vallen. Härkila werkt samen met de beste dealers om ervoor te zorgen dat de consumenten goed advies en begeleiding krijgen bij het kiezen van hun Härkila materiaal. Ze werken samen met specialisten in verschillende vakgebieden om ervoor te zorgen dat de uitrusting tot de beste behoort. Ook werkt Härkila samen met vooraanstaande onderzoeksinstellingen en gerenommeerde bedrijven om ervoor te zorgen dat de moderne, innovatieve technologieën gebruikt worden in een traditionele sport. Grenzen worden steeds verlegd om de producten te verbeteren. 

Het is een evenwichtsoefening om innovatief te zijn en tegelijkertijd tradities te respecteren. Härkila heeft een duidelijke ambitie om een ​​van de drijvende krachten in de branche te blijven en de ervaring van de individuele jager in het veld, met of zonder vuurwapens, te verbeteren. Het doel is dat jagers over de hele wereld de volgende keer een Härkila-product zullen kiezen.