Koedoe & Co

Koedoe & Co is een jong bedrijf met een droom die werkelijkheid is geworden. In een snel veranderende wereld waar alles sneller en interactiever wordt herkent de onderneming ook een andere stroming waar beleving en genieten centraal wordt. Het duurzame karakter wil Koedoe & Co naar voor brengen.

Bij Koedoe & Co nemen ze zichzelf niet te serieus en weten ze alleen niet de hele wereld kunnen veranderen. De overtuiging klinkt wel dat als we allemaal een beetje doen, we samen tot grootse dingen in staat zijn.

Daarom hebben ze duurzaamheid als must-have gekozen voor de Koedoe & Co producten. Producten die heel dicht tegen onze wereld aan liggen. De wereld van de jacht, buitenleven, de natuur.

Geheel in die lijn gebruiken ze uitsluitend natuurlijke, biologische en/of gerecyclede materialen voor het vervaardigen van de producten. En ook om een deel van de winst te doneren aan doelen die daarbij aansluiten. (zie natuur & biotoopprojecten)

Omdat de meeste jachtkleding het merendeel van de tijd in de kast ligt, hebben ze gekozen om elegante, topkwaliteit kleding en accessoires te maken die zowel in de jacht als dagelijks gebruikt kunnen worden.

Dat is dan ook de reden dat de twee zeer gepassioneerde jagers en vooral maatschappelijk betrokken ondernemers, Koedoe & Co begonnen zijn. Niet alleen een merk, maar een invulling van een idee, een wens en misschien wel de ultieme droom; dagelijks bezig zijn met de natuur, om deze stap voor stap een beetje mooier te maken.

Op die manier kunnen we er allemaal van genieten.