PULSAR maakt deel uit van Yukon Advanced Optics Worldwide, een hightech Europese bedrijvengroep met het hoofdkantoor in Litouwen. We zijn gevestigd in het noordoostelijke deel van Europa en worden voortdurend geïnspireerd door de omringende natuur, groene bossen, eindeloze weiden en kalmerende rivieren van dit land. Toch worden we gedreven door de passie om te zien wat voorbij het zichtbare ligt, om naar het onzichtbare te reiken en om van een aanblik een onvergetelijk moment te maken.

 

Met trots dragen wij de Made in Europe-vlag. De meeste PULSAR geavanceerde apparaten worden ontwikkeld, ontworpen, vervaardigd, verpakt en verzonden naar onze wereldwijde distributeurs vanuit onze fabrieken in Europa.

We ontwikkelen optica en elektro-optica met verbeterde functionaliteit voor zowel professionele als recreatieve avonturen. In eigen huis geproduceerde firmware en software garanderen optimalisatie en essentiële kwaliteit van onze toestellen. Door voortdurende technologische innovatie proberen we de menselijke capaciteiten te verbeteren en iemands meesterschap en meer succes te bieden in ongunstige natuurlijke omstandigheden.