Tilley

De hoeden van Tilley bevatten alle elementen uit de natuur. Tilley haalt inspiratie uit de diverse Canadese landschappen en halen de ideeën uit de Canadese gewoontes om het hele jaar door plezier te beleven aan het buitenleven.

Door trouw te blijven aan de aloude ontwerpfilosofie, combineert Tilley de hoed met stijl en het functionele. Innovatieve techieken geven de klassiekers een moderne toets. De hoeden zijn goed getailleerd en gemaakt met solide vakmanschap, hoogwaardige materialen en de nieuwste textielinnovaties. Creëer karakter en comfort overal waar je gaat in het bos, het park, naar zee of zelfs op een zonovergoten skidag. Na verloop van tijd zal je Tilley je een prachtig verhaal vertellen - en je verhaal zal hoogstwaarschijnlijk ook een Tilley bevatten.

Ontworpen voor het buitenleven.

De hoeden van Tilly zijn bedoeld om volledig geleefd te worden, en het doel is om ervoor te zorgen dat uw hoed uw actieve buitenleven comfortabeler kan maken. Tilly zoekt de beste materialen uit om de kwaliteit, duurzaamheid en prestaties te garanderen die u verwacht. Op een Tilly hoed kunt u rekenen, waar de reis u ook brengt.