Aflevering 11 - Franse jachthoorn- en Alpenhoornblazers 'The Greenfields'

Gepubliceerd op 6 februari 2023 om 08:00

Beluister aflevering 11 hier

In deze aflevering maken we kennis met Silke, als manager van The Greenfields spreekt ze over haar passie, het jachthoornblazen. In hun groep spelen ze de Franse jachthoorn alsook Alpenhoorns.
Hun specialisatie ligt voornamelijk in het academische muziekwerk. Voor de eerste keer zit er geen jager aan de microfoon maar Silke vertelt over hoe ze toch betrokken worden bij de jacht en doet een oproep aan de jagers om hun zeker hier te contacteren als er nood is aan jachthoornblazers bij een evenement of een jacht. Ze geeft wat meer uitleg over de traditie en geschiedenis over het nut van de jachthoornblazers alsook in het kort wat het verschil is tussen een Franse en Duitse jachthoorn.

Tijdens deze aflevering horen jullie ook een fragment uit een het lied 'Herfstkleuren', een van Silke's favoriete nummers.

De sponsor van deze maand is Pulsar, de producten van Pulsar zijn ook terug te vinden bij Jagter op deze pagina.

Pulsar nachtzichtkijkers zijn de wereldwijde nummer één en trendzetter in kwalitatieve thermische en digitale nachtzicht. Europese makelij en kwaliteit is hun prioriteit met sterke naservice in Benelux. Verkrijgbaar voor elk gewenst budget voor de jager en natuurliefhebber die overdag en 's nachts véél meer wil zien dan wat de klassieke optiek toelaat.

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.