• Gratis verzending vanaf €120
  • Geschenkbonnen
  • 100% tevredenheidsgarantie

Over Jacht Podcast

 

De Over Jacht Podcast neemt u mee doorheen heel wat leuke ervaringen, specifieke onderwerpen en lekkere maaltijden met betrekking tot het wild en de jacht. Telkens staat er een gast centraal die meer vertelt over hoe hij of zij de jacht ervaart.

Volg ons op sociale media, luister mee en beleef onze passie!

 

Je vindt onze podcast terug op Spotify, Anchor, Apple podcast en Google Podcast. Abonneer je om op de hoogte te blijven en geef ons 5 sterren om onze vindbaarheid te verhogen!

 

Wist je dat ook Hunting.be onze podcast mee helpt te promoten op hun website!

 

Aflevering 8 - Biotoopprojecten met Koedoe & co

Beluister aflevering 8 hierEen kleine 3 jaar geleden zijn Jochem en Rutger het merk Koedoe & co opgestart. Een merk dat je tijdens en naast de jacht kunt gaan dragen. Beide zijn gepassioneerde jagers en begrepen niet hoe het komt dat 3 jaar geleden nog geen merk bestond dat inzet op duurzaamheid in deze tijden.Leer beide heren kennen in deze aflevering en schaf je Koedoe & co kledij hier aan en draag bij aan een duurzaam leefmilieu.

Lees meer »

Aflevering 7 - De jachtopleiding en meer

Beluister aflevering 7 hierDe jonge ondernemer Nickolay Smet neemt vertelt ons hoe hij is gestart met Hunting.be, Cranium design, Hunting Europe, maar vooral over jachtexamen.be.Hoe ziet zo een jachtopleiding er uit en waaraan kun je je verwachten. In dit digitale tijdperk maakt hij het mee mogelijk om de jachtopleiding online te volgen, verschillend met het IJO waar actief lessen worden gegeven. Daarnaast hebben we het ook over verschillende jachtbegrippen en een leuke jachtherinnering. Beluister deze aflevering en stap mee in het jachtleven.

Lees meer »

Aflevering 0 - Prelude

Ik ben Diederik Aelbrecht,  jullie gastheer voor de Over Jacht Podcastreeks.Vandaag stel ik deze nieuwe podcast aan jullie voor en ik wil jullie meenemen met verschillende gasten doorheen de jacht.

Lees meer »
Rating: 4 sterren
4 stemmen